Ölüme Yakın Deneyimler ve Beden Dışı deneyimler yaşadığını söyleyenler ve ruhlarının vücutlarından çıktığını söyleyenlerin öyküsü
Ölüme Yakın ve Beden Dışı Deneyimler Ölüm Nedir?. ÖYD ve Ölüm Nedir? Ölmeden de Ruh Beden Dışına Çıkabilir mi? BDD olayı genellikle uyku, meditasyon, anestezi, hastalık, travmatik olaylar, ibadetler sırasında ortaya çıkar. Kişi bir anda bilinci ile bedeninin ayrıldığını hisseder. Kendini havaya yükselir olarak hissederken bedenini de yerde görür. Mekândan mekâna herhangi bir kısıtlama olmadan geçer. Maddelerin katı olması bir engel değildir. Özellikle, kalbi duran ve ölüme yaklaşan bireyler bekleme salonundaki akrabalarının konuşmalarını, sağlık personelinin verdikleri tepkiler hatta hastanenin diğer katlarındaki olayları uyandıkları zaman anlatmışlardır.
Beden Dışı ve Deneyim Nedir?
Beden dışı deneyim kısaca BDD olarak bilinir. Evren ve insan beyni holografik ilkelere göre işler. Hologramda, nesnelerin bilgisi ve görüntüsü bütün parçalarda vardır ve mekân ile de sınırlı değillerdir… Ruh ya da bilinç beden dışına çıktığı zaman aslında farklı bir gerçeklikteki mekânsızlığın hüküm sürdüğü hologram bir evrene geçiş yapar. Farklı fizik kurallarının geçerli olduğu, bizim evrenimizle iç içe olan bu evrende bedeninden ayrılan ruh/bilinç özgürce dolaşır.
Beden Dışı Deneyimler BDD yaşayan kişi, fiziksel sınırlama olmadan, bazen bir enerji yumağı yapısında hisseder kendini. Kişinin kendini nasıl imgelediği ve inançları bu konuda belirleyici etkidir. Genellikle kişi kendini enerji yumağı şeklinde görür ya da şeffaf bir enerji bedeni olarak bilincine ayrı bir vücut giydirebilir.
Bilinç bu suptil yolculuğu, aslında bilincin ya da ruhun fiziksel bedende ve beyinde değil; bedeni sarıp sarmalayan ve bedenle sıkı sıkıya temasta olan holografik enerji alanı ile yaptığı BDD’yi deneyimleyenlerin anlattıkları ile tam olarak örtüşür.
BDD’ciler 360 derecelik görüş açısına sahiptirler. Bütün maddenin suptil hali ile iletişime geçebilirler. Maddenin enerji boyutunu ve frekansını gözlemleyebilirler. Zaman kavramı doğrusal bir zihinsel ve psikolojik süreç olmaktan çıkar. Geçmiş ve gelecek tek bir andadır. BDD’ciler gelecekten görüntüler görebilirler… Saklı ya da kayıp bir nesneyi görebilirler ve görmek için bakmaya ihtiyaç duymazlar. Holografik bir evrende her şeyin görüntüsü ve bilgisi; bütün parçalarda kayıtlıdır.
Ölüme Yakın Deneyim Nedir?
Ölüme Yakın Deneyimler kısaca ÖYD olarak bilinir. Beden dışı deneyimlerde olduğu gibi aynı deneyimler yaşanır. Fakat ek olarak bazı farklar vardır. Genellikle ölüme yakın anlarda gerçekleşen bu yolculukta. Bilinç karanlık bir koridordan ya da bir ışık içerisinden geçerek, parlak ışıkların ve enerji yumaklarının olduğu bir yere giderler. Burada ırmaklar, çiçekli bahçeler, vadiler vardır. ÖYD’cinin ölen yakınları da oradadır. Burada yaşamı muhasebe eder. Daha sonra ışıktan varlıklar kendisi ile konuşur, ÖYD’cinin gitmesi ya da orada kalması bu sohbet sonrasında belli olur.
Ölüm Nedir?
ÖYD (Ölüme Yakın) deneyimlerini içeren ilgiler. 8. yy. Tibet Ölüler Kitabı ve iki bin bey yüz yıllık Mısır Ölüler Kitabı’nda da bugünkü gibi tarif edilmiştir. Günümüzde yapıla EEG ölçümleri ÖYD deneyimlerinin basit bir sanrı olmadığını, farklı gerçeklikteki evrenlerde görüldüğüne dair sonuçlar vermiştir. Işık ve yüksek frekans dalgaları ile tanımlanan bu hologram evrenler belki de öbür dünyanın bekleme salonudur. Ölüm bilinç ve evren değişikliği, farklı enerji ve frekans boyutuna geçiş olarak tanımlanmıştır.
Not: Ölüme deneyimler ve beden dışı deneyimler, ruh metazik değerlendirmelerdir. Kanıtlanabilir somut bilgiler değil. Ruh ve bilinç ve birçok BDD, ÖYD tamamen betinde gelişen nöro kimyasal etkleşimler sonucu oluştuğu kesin. İnsanın bütün düşünce sistemi 100 milyar nöron ve 100 trilyon ara bağlantının ürünüdür.
Yorumlar